Oproep politie aan dief fooienpot fietsenwinkel: meld je of de beelden worden openbaar gemaakt

Foto: Politie Zwolle

De Zwolse politie heeft een oproep gedaan aan de dief die de fooienpot meenam bij een fietsenwinkel aan de Van Karnebeekstraat: meld je of de beelden van die diefstal worden openbaar gemaakt.

De politie schrijft op social media:

Oproep aan de man die een fooienpot meenam bij een fietsenwinkel in Zwolle. Op donderdag 15 juli loop jij een fietsenwinkel binnen aan de Van Karnebeekstraat. Je kijkt een beetje rond en loopt dan naar de balie. Je kijkt nog een keer goed om je heen en pakt dan de fooienpot en stopt hem in je zak. Vervolgens loop je de winkel weer uit. In de fooienpot zat geld voor het hardwerkende personeel van de fietsenwinkel. We hebben goede camerabeelden, maar willen je eerst de kans geven om jezelf te melden. Zo voorkom je namelijk dat we de beelden openbaar maken.

Je hebt een lichte huidskleur en een normaal postuur en je bent tussen de 30 en 40 jaar oud. Je hebt een donker ringbaardje en je bent tussen de 180 cm en 190 cm lang. Je droeg die dag een donkere pet met een wit logo Verder droeg je een blauw/witte trui met capuchon, een grijze broek en daaronder zwarte sneakers met witte zolen van Nike.

Herken je jezelf? Meld je dan binnen een week op het politiebureau. Zo voorkom je dat we de beelden hier openbaar maken. Je mag ons ook bellen op 0900-8844.
Het nummer van de zaak is 2021329086

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen