Kaartverkoop voorstellingen Stadsfestival van start

Stadsfestival Zwolle
Foto: Christein van Hoffen

De kaartverkoop voor de voorstellingen van het Stadsfestival zijn van start gegaan. Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 september keert het festival terug in de Zwolse binnenstad.

Het programma biedt een mix van gevestigde namen als Ellen ten Damme, Murth Mossel, 155 en ShELFISH, kinderprogramma met o.a. André het Astronautje (4+) en Raad Eens Hoeveel Ik Van Je (2+) en voorstellingen van nieuwe makers. Voor de locatietheatervoorstelling Spaghettirellen zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.stadsfestival.nl.
Vorige week maakte de organisatie al bekend dat het Stadsfestival plaatsvindt in een passende opzet en kan binnen de huidige beperkingen van de coronamaatregelen doorgaan. Waar het festival zich eerder richtte op grote namen en tienduizendenbezoekers, staan ditmaal theatrale routes, installatievoorstellingen en coronaproof voorstellingen centraal.

Het Stadsfestival wordt mede mogelijk gemaakt door Museum de Fundatie, Zwolse theaters, Hedon, Het Academiehuis, Stadkamer, ANNO, Fraterhuis, HESZ, Gemeente Zwolle en Hervormd Weeshuis. ——

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen