Verkeersmaatregelen rondom Ster van Zwolle

Foto: Redactie

De 62e editie van de Ster van Zwolle staat op zaterdag 4 maart op de wieleragenda. Zwolle neemt verkeersmaatregelen rondom dit evenement. Er is onder meer een gedeeltelijke afsluiting van de Ceintuurbaan ter hoogte van Isala, tussen 12.00 en 18.30 uur.

Om 12.00 uur is de neutrale start op het Grote Kerkplein. De wielrenners rijdt dan via de Sassenstraat, Sassenpoort, Groot Wezenland, Luttenbergstraat, Wethouder Alferinkweg, Marsweg  en  Oldeneelallee. Op de Marsweg ter hoogte van de Oldeneelallee is vervolgens de officiële start. De wielrenners verlaten Zwolle dan via Nieuwe Deventerweg en Hollewandsweg. Verkeer heeft hierdoor kort oponthoud.

Het peloton komt halverwege de koers, zoals in voorgaande jaren, niet meer door Zwolle.

Het peloton komt rond 16.00 uur via Spoolderbergweg, IJsselallee en Oldeneelallee in Zwolle terug. De finish is rond 16.15 op de Ceintuurbaan ter hoogte van Isala. Terwijl de wielrenners finishen, wordt het verkeer in de omgeving kort opgehouden. Ook zijn de oversteken op de kruisingen Leo Majorlaan/Dr.Spanjaardweg en Wipstrikkerallee/Kuyerhuislaan afgesloten.

Tussen 12.00 en 18.30 uur is de Ceintuurbaan afgesloten op het gedeelte tussen Oldeneelallee en Dr. Van Heesweg in rijrichting A28. Verkeer wordt omgeleid via Oldeneelallee – IJsselallee.

Isala blijft bereikbaar

Verkeer vanaf de A28 kan via de Ceintuurbaan naar de Dokter van Heesweg en de Dokter Spanjaardweg. Verkeer vanaf Marslanden/Wijheseweg/N35 wordt via Oldeneelallee – Marsweg – Leo Majorlaan omgeleid naar de Dokter Spanjaardweg. De omleidingsroute wordt aangegeven met routecode 2.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen