Tweede koffieconcert Wouter Harbers in het Academiehuis

Wouter Harbers
Wouter Harbers
Foto: Stichting Koffieconcerten

Pianist Wouter Harbers geeft woensdag 16 november  het tweede koffieconcert in het Academiehuis de Grote Kerk. Dit keer staat er romantische nachtmuziek op het programma.

Wouter Harbers is voor veel muziekliefhebbers uit Zwolle al jaren een begrip: tijdens zijn koffieconcerten verwent hij vele muziekliefhebbers elke derde woensdag van de maand met een ochtend vol romantische pianomuziek. Wouter Harbers ziet het als zijn missie om pianomuziek toegankelijk te maken voor iedereen.

In het recept voor de koffieconcerten staat een ontspannen sfeer bovenaan. Om 10.00 uur start Wouter met een vrolijk stukje toelichting over de componisten en muziekstukken die die ochtend de revue zullen passeren. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om het publiek te trakteren op een uur romantische pianoklanken. En hij speelt de allermooiste serenade, die Wouter op zijn trouwdag voor zijn vrouw Heidi speelde.

Lichtshow

Daarnaast gebeurt er iets bijzonders: een lichtshow! Laat u betoveren door lichtkunstenaar Joppe van Barneveld, die zijn kleuren zorgvuldig kiest, zodat licht en muziek tot één geheel versmelten…

Entree gratis (collecte bij de uitgang). Reserveer wel even via www.koffieconcerten.nl, want de zaal zit snel vol.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen