Vuurvogel familieconcert in Landstede Sportcentrum

Foto: Martien Hovestad

Alle ensembles die onder de vleugels van Stichting de Vuurvogel vallen geven zondagmiddag 13 november een familieconcert in het sportcentrum van Landstede. Het is alweer de 19e editie van dit familieconcert.

Zo’n 150 musici presenteren zich muzikaal in hun eigen ensemble, maar ook in de ‘grande finale’ waarbij alle musici samenkomen. De ensembles die onder Stichting de Vuurvogel vallen zijn: Kinderkoor Konstantijn, Vuurvogel OpStreek, de Jonge Vuurvogel en het Vuurvogel Jeugdorkest. Het jeugdorkest telt momenteel 75 leden en maakte afgelopen zomer een succesvolle concerttournee door Noord-Italië. Als solist zal oud-lid Jonne Kleinjan schitteren in het trompetconcert van Joseph Haydn. Het trompetconcert van Haydn is een huzarenstukje dat Jonne tevens voorbereidt voor haar eindexamen aan het ArtEZ Conservatorium.

Het Vuurvogel Familieconcert begint zondag 13 november in het Landstede Sportcentrum aan het Hogeland 10 om 15.00 uur. Tickets kosten €10,- voor volwassen en €5,- voor jongeren tot en met 18 jaar en studenten. De tickets zijn online verkrijgbaar of vanaf 14.00 uur aan de zaal en online via www.ticketkantoor.nl/shop/familieconcert2022

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen