Wouter Harbers verplaatst koffieconcerten naar het Academiehuis

Pianist Wouter Harbers
Pianist Wouter Harbers
Foto: Fred Manschot

Pianist Wouter Harbers verplaatst de koffieconcerten naar Academiehuis De Grote Kerk. Het eerste concert is op woensdag 19 oktober. Hij heeft hiervoor cellist Csaba Erdös en strijkkwartet Romance uitgenodigd.

Tot coronatijd speelde Wouter Harbers maandelijks Waanders inde Broeren. Door de pandemie lag de serie een tijdje stil. Maar Harbers herstart de serie koffieconcerten: ”Deze herstart op een nieuwe plek is het perfecte moment om muzikaal kennis te komen maken met Wouter, die het als zijn missie ziet om ‘pianomuziek toegankelijk te maken voor iedereen.”

Hij nodigt liefhebbers uit om naar het eerste concert te komen in het Academiehuis. Om 10.00 uur klinken de eerste pianoklanken, nadat vooraf koffie gedronken is gedronken. Het concert duurt een uur dat hij samen met cellist Csaba Erdös en strijkkwartet Romance. Het repertoire omvat ontroerende adagio’s tot een vrolijk Hongaars Rondo van Haydn.

De entree is gratis, wel is er een collecte na afloop. Wie verzekerd wil zijn van een plekje kan een plekje reserveren via www.koffieconcerten.nl.

Wie op 19 oktober niet kan, kan zich verheugen op koffieconcerten tot maart volgend jaar. Harbers speelt tot die tijd iedere derde woensdagochtend van de maand. De agenda staat op de site van de koffieconcerten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen