Intuïtief muzikant en dichter Eline Bierling speciale gast klankresonantie in Theodorakapel

Foto: Klankresonantie

De maandelijkse klankreis van klankresonantie is vrijdag 9 september in de Theodorakapel. Iedere editie is er een speciale gast die zijn of haar specialisme inzet ter aanvulling van deze mindfulness avond. Deze editie is de speciale gast Eline Bierling, zij is intuïtief muzikant en dichter.

Eline Bierling schrijft haar eigen liedjes en weet daar mensen echt mee te raken. Onlangs heeft ze haar debuut cd Thuiskomen uitgebracht. Tijdens deze klankreis zal Eline onder andere haar viool en stem inzetten samen met de klankschalen en(tribal)-instrumenten van Gerrit Snellenburg (Klankresonantie Zwolle). Verwacht hierbij geen luisterliedjes maar pure klanken die zullen resoneren met de klankschalen en overige instrumenten. Dit alles kan je in een diepe staat van (meditatieve) ontspanning brengen. Ook zal Eline de vleugel van de kapel bespelen .

Het concert begint om 20.00 uur. maar om 19.50 uur sluiten de deuren. De inloop begint 20 minuten eerder. Doorlopend is er gratis thee, mineraalwater en wat lekkers. De entree bedraagt 25 euro en er kan worden betaald per pin of contant aan de deur. Aanmelden is noodzakelijk en kan via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen