Circus Snor op 23 en 25 augustus in De Vreugdehoeve

Circus Snor, zoals een traditioneel circus zou moeten zijn
Circus Snor, zoals een traditioneel circus zou moeten zijn
Foto: Chip Yuen

Circus Snor komt dinsdag 23 en donderdag 25 augustus naar De Vreugdehoeve in Zwolle met hun nieuwste show Chapeau! Een circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. Ook kunnen  bezoekers voor de voorstelling en in de pauze zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen. Circus Snor reist door Nederland met een prachtige circustent en daarnaast gaan er ook klassieke circuswagens mee op tournee.

Circus Snor is zoals iedereen een circus voor zich ziet. Het publiek zich voorafgaand aan de voorstelling  vermaken op de Kinderkaravaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te
oefenen, kermisspelen voor jonge en oud en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen.

Circus Snor is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Ook dit jaar zijn er weer bijzondere artiesten te zien in de show.
Zo zal jongleur Antonio laten zien dat je met hoeden veel meer kan doen dan dragen op je hoofd, balanceert Berl op een wel hele hoge ladder, zwaait Larissa door de tent in een ring en klimt Maria naar de nok van tent. Daarnaast is natuurlijk Jasper in de piste te zien als spreekstalmeester en rijden er nog jongeren mee van circusscholen uit Nederland om te helpen bij de kinderkaravaan en kaartverkoop.

Circus Snor is opgericht door Jasper Riedeman. “Na bijna drie jaar kunnen we deze zomer eindelijk weer gaan toeren met een voorstelling. Hoewel het alternatieve workshopprogramma van afgelopen twee zomers ons in circussferen heeft gehouden, kan het niet op tegen een echte show in de circustent. We zijn dus blij dat we iedereen weer mogen verwelkomen en kunnen ondanks de gezonde spanning niet wachten om weer op pad te gaan.”

Kaartverkoop

Kaartjes voor de voorstellingen kosten 13,-. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Kaartverkoop via de website van Circus Snor.

Speeldata:

Dinsdag 23 augustus: 11.00 en 16.00 uur en donderdag 25 augustus: 11.00 en 16.00 uur

Locatie:

De Vreugdehoeve, Zalkerveerweg 20, 8042 PL Zwolle

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen