Ramblin Boots spelen op 11 juni tijdens een toffe avond in de buurttuin Hof van Breecamp

Ramblin Boots met Zwollenaren Julia Hulshof en Rogier Brink
Ramblin Boots met Zwollenaren Julia Hulshof en Rogier Brink
Foto: Ramblin Boots

Een tof avondje country muziek met hamburgers en hotdogs. De deels Zwolse band Ramblin Boots staat op 11 juni op het podium in de buurttuin Hof van Breecamp.

”Lekkere muziek, een sissende barbecue en een verkoelend drankje, garantie voor een top feest”, zegt Diana van der Stouw als initiatiefneemster van de buuurttuin Hof van Brecampp. Julia Hofman en Rogier Brink van de Ramblin Boots wonen in Breecamp en ‘spelen’ een thuiswedstrijd. Diana van der Stouw kreeg er lucht van dat de twee leden bij haar in de buurt wonen en contracteerde de band voor een toffe avond.  Diana van der Stouw: ”Nu corona naar de achtergrond geschoven kunnen activiteiten op Hof van Breecamp weer van start gaan. En dan is een samenwerking tussen Ramblin Boots en Hof van Breecamp gauw gemaakt. Voeg daar dan nog de BBQ kunsten van Jager & Boer bij en het buurtcultuurfonds van de Stadkamer en de cirkel is rond.”

Op zaterdag 11 juni is het Ramblin Boots-dag in buurttuin Hof van Breecamp. In de middag geven de leden van de band twee workshops. Wie een instrument bespeelt en wil ervaren wat het is om mee te spelen in een band, dan is het dé kans. Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich aanmelden voor deze “play along” workshops. En, wie weet mogen gastmuzikanten ’s avonds meespelen tijdens het liveoptreden van Ramblin Boots.

En dan, van 18.00 tot 21.00 is het Hof van Breecamp presents: Ramblin Boots in concert. Julia, Rogier, Martine, Fake en Geert maken er een topavond van met nummers uit eigen repertoire en covers van onder meer Johnny Cash. En wat hoort er bij een tof avondje country muziek? Juist, hamburgers en hotdogs op de sissende barbecue, lekkere muziek en een verkoelend drankje zijn de garantie voor een top feest.

De ruimte op buurttuin Hof van Breecamp is beperkt dus scoor snel je tickets op:  https://hofvanbreecamp.nl/evenementen/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen