Kom kijken bij Cibap Graduates 2019

Foto:

Ook dit jaar toont een groot aantal examenkandidaten van Cibap onder de titel ‘Cibap Graduates 2019’ hun eindwerk op twee locaties in de binnenstad van Zwolle.

Van 28 juni tot en met 14 juli exposeren zij hun werk in het voormalig politiekantoor aan de Luttekestraat 35, Transit. In Museum de Fundatie is het werk van de graduates te zien samen met dat van docenten en (oud) studenten.

Alle opleidingen zijn in deze twee presentaties vertegenwoordigd. Mediavormgever, Ruimtelijk Vormgever, Creatief Vakman, Specialist schilder, International Creative Business Developer, Filmmaker (AV), Visueel deSigner, Grafisch ontwerper en de excellentietrajecten Restauratieschilder en Bachelor Visual Communication. De Cibap presentaties maken deel uit van PROTO, een meerdaags festival waarin de afstudeerders van de creatieve mbo- en hbo-opleidingen in Zwolle hun werk laten zien. Kijk voor een totaaloverzicht op www.protozwolle.nl

Op vrijdag 28 juni vindt de feestelijke opening van dit tiendaagse Art & Design event plaats. Klik hier voor meer informatie over PROTO en de opening hiervan.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden