Poler Series Zwolle: recreatief pokeren op een hoog niveau

Recratief pokeren op een hoog niveau
Foto: Pokeren.nl

Pokeren.nl houdt zondag 24 februari in Urbana de Poker Series Zwolle.Het gaat om een recreatief toernooi waarbij niet om geld wordt gespeeld. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich via de website van Pokeren.nl inschrijven.

De Poker Series is opgericht voor recreatieve spelers die gewoon lekker willen pokeren. Vanwege de huidige wetgeving mag er niet om geld worden gespeeld. De Poker Series is een landelijke serie toernooien die jaarlijks wordt afgesloten met een grote finale en ranking finale. Het seizoen is begin februari van start gegaan en er worden het hele jaar door toernooien gehouden waarbij spelers zich voor beide finales kunnen plaatsen. In totaal staan er zo’n 70 toernooien op het programma. Meer informatie daarover staat op de website van Pokeren.nl.

De toernooien van de Poker Series duren ongeveer 5 uur. Het toernooi van zondag 24 februari wordt gehouden in de grote zaal van Urbana Zwolle. De Poker Series was hier vorige seizoenen meerdere keren te gast. Aan de toernooien van seizoen 4 hebben ruim 5.000 spelers meegedaan. Gemiddeld deden er 100 spelers per voorronde mee.

Deelnemers kunnen zich voor €12,95 inschrijven via de toernooipagina op de website. Op deze pagina kun je ook meer informatie vinden over de structuur. Er wordt tijdens ieder toernooi van Pokeren.nl gebruik gemaakt van vaste delers. De Poker Series zijn ideaal voor spelers die normaal gesproken thuis met familie of vrienden spelen. Zie het als de perfecte volgende stap in je poker carrière.

Het toernooi begint om 17:00 en zal tot ongeveer 22:00 duren.

Via de Evenementenpagina op Facebook kun je vast aangeven of je interesse hebt om te komen spelen. Inschrijven doe je via de toernooipagina en op  de evenementenpagina van Pokeren.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden