Dit zijn de regels om op ziekenbezoek te gaan bij Isala

Wie op ziekenbezoek gaat moet voldoen aan een aantal voorwaarden
Foto: Isala Zwolle

Patiënten zien graag familie en bekenden als zij zijn opgenomen in het ziekenhuis. Door de coronacrisis zijn de bezoektijden en het aantal bezoekers dat onze patiënten mogen ontvangen, aangepast. Zodra het weer kan wordt er verder uitgebreid.

De bezoeker gaat via een andere deur het ziekenhuis in, dan medewerkers. Bij binnenkomst wordt gevraagd om men klachten heeft aan de luchtwegen. En er wordt gevraagd bij wie men op bezoek gaat. Wie klachten heeft zoals koorts (38 graden of hoger), neusverkoudheid vertoont, hoest of last heeft van kortademigheid wordt dringend verzocht niet naar binnen te gaan.

Bezoektijden

De bezoektijden op de verpleegafdelingen in Isala Zwolle en Isala Diaconessenhuis Meppel zijn:

Dagelijks van 18.00 tot 20.00 uur.
Op zaterdag, zondag en feestdagen ook van 10.30 tot 12.00 uur en van 15.30 tot 17.00 uur.

De patiënten mogen twee bezoekers ontvangen tijdens het bezoekuur, maar ze mogen niet samen bij de patiënt zijn. Ook mogen kinderen tot 18 jaar nog niet op bezoek komen. Voor wie samen komt wordt dringend verzocht niet op de verpleegafdeling te wachten maar buiten of in de centrale hal.

Geen bezoek op sommige afdelingen

Patiënten op een aantal afdelingen mogen helaas nog geen bezoek ontvangen. Het gaat om de afdelingen:

Verpleegafdeling voor coronapatiënten.
Intensive care voor coronapatiënten.
Dagbehandeling V3.3.
Oncologie/Hematologie V2.3A.
In overleg met de verpleegkundigen zijn uitzonderingen mogelijk.

Afwijkende bezoektijden

Op deze verpleegafdelingen gelden andere bezoektijden:

Hartbewaking, Intensive care, Neonatale intensive care en Psychiatrie: informeer op de afdeling wanneer u op bezoek kunt komen.
Braincare unit (verpleegafdeling Neurologie): van 16.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen van 10.30 tot 11.30 uur.
Kinderverpleging: als ouder(s) mag u uw kind 24 uur per dag bezoeken. Bezoek van broertjes en zusjes graag overleggen met de verpleegkundige. Andere bezoekers zijn welkom tussen 14.00 en 19.00 uur.
Kraamafdeling: in overleg met patiënt of partner.

Bezoekersrestaurants, winkels en koffieautomaten

Houdt u er rekening mee dat het bezoekersrestaurant en de winkel zijn gesloten. Ook zijn de koffieautomaten buiten gebruik.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden