SamenZwolle: maak je nuttig voor een ander

Foto:

De Coronacrisis raakt iedereen. Scholen, horecagelegenheden en sportscholen sluiten hun deuren en iedereen wordt zeer dringend verzocht om binnen te blijven om de verspreiding van het virus te beperken. Juist in deze tijd moeten we er voor elkaar zijn. Heb jij hulp nodig of wil je hulp bieden?

Laten we samen in actie komen en vraag en aanbod samenbrengen op SamenZwolle! Ben je op zoek naar leuke binnenactiviteiten of een overzicht van Zwolse initiatieven? Ook deze vind je op SamenZwolle! 

Coronahulp

Coronahulp: ook in Zwolle zijn er diverse initiatieven en acties opgestart om anderen te helpen. Goede ideeën en inspiratie voor binnen- en onlineactiviteiten komen overal voorbij. Om dit overzichtelijk weer te geven heeft SamenZwolle een themapagina ontwikkeld. Hierop vind je leuke activiteiten voor verschillende doelgroepen, zoals kinderen en ouderen. Maar ook handige tips om in beweging te blijven of creatief aan de slag te gaan. Je vindt de pagina op www.samenzwolle.nl/coronahulp. Wie waardevolle aanvullingen heeft, laat het weten.

Helpen

Een ander helpen op afstand Ook op afstand kun je een ander helpen. Een belletje, boodschap halen of medicatie brengen. Anneke zag op SamenZwolle een oproep met de vraag een hond uit te laten voor iemand die dit zelf de komende tijd niet kan. Zelf werkt ze thuis en is ze heel blij dat ze iets kan doen voor iemand anders en daarbij gelijk haar dagelijkse beweging en frisse lucht krijgt. 

Oppashulp

In Zwolle regelen we het samen SamenZwolle is er voor iedere Zwollenaar. Bijvoorbeeld om oppashulp te bieden zodat jij een paar uurtjes rustig kunt werken. Om de boodschappen te doen nu je partner of jijzelf zich niet zo goed voelt. Of om een kaartje te sturen voor de verjaardag van je zusje, omdat er nu geen feestje kan worden gevierd. 

Heb jij hulp nodig of wil je hulp bieden? Plaats jouw oproep op SamenZwolle of bied hier jouw hulp aan. Onze professionals zorgen voor de juiste match. Ga naar www.samenzwolle.nl of mail naar [email protected]. We zijn telefonisch bereikbaar op 038-7508387. In Zwolle regelen we het samen! 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden