Tien kavels Weideburen in Stadshagen in de verkoop

Foto: Gemeente Zwolle

Tien kavels, onder architectuur gebouwde geschakelde woningen, in de Zwolse wijk Stadshagen gaan in de verkoop. De woningen in de nieuwe buurt De Tippe krijgen allemaal een eigen unieke gevel en worden een echt blikvanger. De tien kavels variëren in grootte van 191 tot 236 m2. De prijzen liggen tussen de 140.000 en 175.000 euro kosten koper incl. btw.

De Tippe is één van de nieuwe buurten van Stadshagen en ligt aan de rand van Zwolle, tussen het weidse IJssellandschap en de bestaande buurten van Stadshagen en Westenholte. Het is een buurschap voor de toekomst. Een duurzame, klimaatbestendige en energiezuinige buurt voor alle leeftijden. Een plek waar u zich thuis voelt en waar u nooit meer weg wilt. Spelen, opleiding, werken, vrije tijd en zorg: u vindt het in de Tippe. In totaal komen er ongeveer 1300 woningen: van kleine appartementen tot grote gezinswoningen en alles er tussen in. De buurt is goed bereikbaar en u woont er vlakbij de voorzieningen van Stadshagen en het centrum van Zwolle. De Tippe heeft het veilige en knusse gevoel van een dorp, met veel ruimte voor voetgangers en fietsers. Ook zit de buurt vol met natuur én met groene, duurzame toepassingen

Bijzondere architectuur

Op de tien kavels die te koop staan gaan de kopers samen met een architect een geschakelde woning ontwerpen naar uw eigen woonwensen. Het is de bedoeling dat elke woning een eigen, unieke gevel krijgt. Zo kan de koper de woning ontwerpen die zowel van binnen als van buiten helemaal past. Zo kan men de gevel van uw nieuwe woning laten inspringen met een loggia, dakterras of terugliggende ingang of kiezen voor een uitstekende gevel, met bijvoorbeeld een erker, bloemkozijn of uitbouw. Het kan allemaal! Ook de kleuren en materialen bepaalt de koper grotendeels zelf. Dat geeft een bijzondere en gevarieerde uitstraling.

Aan de slag met een architect

De koper kan de woning helemaal op maat ontwerpen met voldoende ruimte voor bijvoorbeeld opgroeiende kinderen of een hobby. De koper kiest zelf een architect. Een eigen huis ontwerpen kost tijd, maar het levert wel een huis op dat helemaal passend is.  En in afstemming met de buren zorgt de koper voor een prachtig architectonisch hoogstandje.

Op woensdagavond 12 oktober om 19.30 uur is een digitale informatiebijeenkomst over de kavels. Tijdens deze bijeenkomst krijgen potentiële kopers meer informatie over de kavels en het proces rondom verkoop. Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected]. Op maandag 10 oktober wordt een een Teamslink verstuurd om de bijeenkomst digitaal bij te kunnen wonen.

Inschrijven kan tot en met dinsdag 25 oktober, 16.00 uur. Een ingevuld inschrijfformulier met kopie legitimatie kan worden gemaild naar [email protected]. Op woensdag 26 oktober om 15.00 uur wordt geloot. Naderhand wordt iedereen op de hoogte gebracht over de uitslag van de loting. De verwerking van de gegevens kost tijd. De gemeente Zwolle streeft er naar vóór het weekeinde iedereen over de uitslag van de loting te informeren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen