Moederdagactie bij floatcenter Zwolle

Foto:

Voor wie moeder voor moederdag wil verrassen met een ontspannen cadeau heeft floatcenter Zwolle leuke acties. De actie duurt tot 10 mei.

”Door het corona virus zitten we noodgedwongen meer thuis of ben je juist veel drukker met werken twee uitersten. In ieder geval zet het ons “normale” leven anders neer wat meestal zorgt voor meer stress”, zegt Ger van de Put van floatcenter Zwolle. ”Wie wil ontstressen kan ditĀ  doen door te gaan Floaten, een massage te nemen in de spa capsule of gebruik maken van de zoutkamer. Floaten helpt daadwerkelijk om het immuunsysteem te stimuleren en zal dus bijdragen in het afweren van virussen.”

Floaten is veilig

Het is veilig om te floaten. Ger van de Put zegt: ”Peter Molenaar van het RIVM en andere virologen hebben achterhaald dat het virus niet kan overleven in een warme en vochtige omgeving. Eventuele virussen worden onschadelijk gemaakt omdat het systeem standaard na iedere floatsessieĀ  wordt gedesinfecteerd. De (sanitaire) ruimtes krijgen ook extra aandacht en worden regelmatig gedesinfecteerd.”

Coronaregels

Floatcenter Zwolle werkt volgens de regels van het RIVM. Dus het houden van anderhalve meter afstand, wie last heeft van verkoudheid, koorts en of hoesten wordt gevraagd het bezoek uit te stellen. Ook wordt gevraagd zoveel mogelijk op de afgesproken tijd te komen zodat men direct de floatruimte in kan. Voor de zoutkamer geldt op dit moment een maximaal aantal van twee mensen.

Moederdagactie

Speciaal voor moederdag kost een single float in combinatie met een massage van 28 minuten in de spa capsuleĀ  49,50 euro of twee single floats kost 69 euro.

 

 

 

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden