Hockeyclub Zwolle wint 5.358 euro in SBS6-programma Echt Waar?! 

Leo Alkemade, Jan Versteegh en Soundos el Ahmadi van Echt Waar?!
Foto: SBS6

Hockeyclub Zwolle heeft in het televisieprogramma Echt Waar?! 5.358 euro in de wacht gesleept voor haar club. Na een spannende strijd wist de hockeyclub die is aangesloten bij de VriendenLoterij, 5.358 euro van de totale prijzenpot van 50.000 euro te claimen voor de realisatie van een winterproof ‘blaashal’ ter overkapping voor een van hun hockeyvelden.

Fred van de Gronde, penningmeester van HC Zwolle, heeft al een mooie bestemming voor het gewonnen bedrag: “We willen voor de winterperiode graag een opblaasbare overkapping, een zogenaamde blaashal, over één van de hockeyvelden plaatsen. Hierdoor ben je minder afhankelijk van de weersomstandigheden en kan iedereen die dat wil gewoon door hockeyen in de winter.”

Echt Waar?!

In Echt Waar?! leggen acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi steeds twee verhalen of stellingen voor. Het is aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet, om daarmee zoveel mogelijk geld te verdienen voor de club, vereniging of stichting waarvoor ze spelen. Het programma wordt gepresenteerd door Jan Versteegh.

In Echt Waar?! spelen clubs, verenigingen en stichtingen mee die zijn aangesloten bij de VriendenLoterij. In het programma wordt bovendien elke week de Club van de Week bekendgemaakt. Deze club, stichting of vereniging krijgt van de VriendenLoterij 10.000 euro om een maatschappelijk project te realiseren. Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De actie loopt nog tot het einde van het jaar.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden