Zomeravondreeks ‘Stil worden’: speedcoaching met paarden

paardencoach Leontine Kremers van WijsGoed
Foto: Eigen foto

Systemisch paardencoach Leontine Kremers van WijsGoed uit Zwolle (Stadshagen) houdt de zomeravondreeks ‘Stil worden’. Op vijf avonden in juli en augustus kan iedereen op haar coachingslocatie in Wapenveld in een kleine groep het coachen met paarden ervaren en het effect van stil worden ontdekken.

Elke deelnemer krijgt de kans om met zijn vraag of thema bij de paarden in de bak te stappen. De bewegingen van de paarden geven direct inzicht in de beweging die de deelnemer mag maken. Leontine Kremers begeleidt en reikt waar nodig woorden aan. Deelnemers zijn daarnaast oordeelloze getuigen voor elkaar.

Leontine Kremers over stilte: “Als we stil zijn – dat wil zeggen: stoppen met praten – dan voelt het vaak nog helemaal niet stil van binnen. De onrust in ons lijf en hoofd lijkt eerder luider te spreken. Die onrust mag stil(ler) worden tijdens deze avonden. De paarden helpen ons daarbij enorm, omdat ze van nature ‘woordeloos zijn’. Ze staan als vanzelfsprekend in contact met de stilte.” Iedere avond kunnen maximaal 6 deelnemers meedoen. De avonden vinden plaats op 9 en 16 juli, en op 6, 16 en 23 augustus in Wapenveld. Alle avonden van 20.00 tot 21.30 uur. Het is mogelijk om één, meerdere of alle avonden mee te doen. Kosten voor één avond zijn €17,50, een strippenkaart voorde hele reeks kost €50,-.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Stuur daarvoor een e-mail naar l[email protected]l.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden