Bas Autowas wast zaterdag 29 juni weer voor het goede doel: muziekids

Met een blinkende auto en een goed gevoel de weg weer op bij Bas Autowas
Foto: Eigen foto

Eén dag in het jaar staat bij BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven in het teken van autowassen en poetsen voor het goede doel. Dit jaar wordt Stichting Muziekids ondersteund. Zij zetten zich in om zieke kinderen in hun muziekstudio’s even te laten vergeten dat zij ziek zijn.

Kinderen kunnen hier zingen, instrumenten bespelen of plaatjes draaien. Bijkomend voordeel is dat muziek een positieve werking heeft op hun herstelproces. Bij elke wasbeurt doneert Bas Autowas één euro aan dit goede doel. Een goede reden om tijdens de Nationale Autowasdag uw auto te laten wassen. Zo gaat de automobilist met een blinkend schone auto op weg en doet iets goeds voor zieke kinderen. Het is daarbij ook schoner, duurzamer en veiliger de auto te (laten) wassen of poetsen bij een professioneel BOVAG-bedrijf dan thuis voor de deur. En het is een feestje voor het hele gezin!

Super actie

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel heeft Bas Autowas bij beide vestigingen een superactie. Het meest uitgebreide wasprogramma ‘Bas Intensief’ van €16,50 voor slechts €8,50. Op deze manier roept Bas Autowas zoveel mogelijk mensen op om bij hun te komen wassen om samen het goede doel te steunen. Kom op 29 juni langs bij Bas Autowas in Zwolle-Zuid of in Zwolle-West. Want hoe meer auto’s er gewassen worden hoe groter het te doneren bedrag.

Bas Autowas Zwolle-Zuid
Wilhelm Rontgenstraat 1
8013 NE Zwolle

Bas Autowas Zwolle-West
Punterweg 9A
8042 PB Zwolle

bas autowas wast voor muziekids

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden