Het is vandaag topless zondag

Het is vandaag topless zondag, borsten mogen weer worden gezien
Foto: Pixabay

Vroeger was het heel normaal om het bovenstukje van je bikini uit te doen en topless te zonnen. Maar blote borsten op het strand kom je niet veel meer tegen. Hoog tijd voor verandering volgens BlootGewoon! Het is vandaag de Nationale Toplessdag!

Een jaar of twintig, dertig geleden was het heel normaal om je topje thuis te laten en alleen met een bikinibroekje aan te gaan zonnen om streeploos bruin te worden. Inmiddels gaat het bikinitopje eigenlijk zelden meer uit. Reden voor het platform voor naaktrecreatie BlootGewoon! een recordpoging te doen zoveel mogelijk vrouwen zondag topless te laten zonnen.

Doe jij mee?

BlootGewoon wil proberen dit weekend zoveel mogelijk vrouwen topless laten zonnen. Streeploos bruin, lekker vrij en geen gedoe met omkleden of wentelen op je handdoek. Zij hebben zondag 23 juni uitgeroepen tot Nationale Toplessdag! En meedoen kan natuurlijk gewoon in je achtertuin, op het (naakt)strand maar BlootGewoon gaat ook een landelijke recordpoging doen. Zij willen zoveel mogelijk blote borsten verzamelen op het strand van Noordwijk.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden