112

Man overvallen in Zwolse woning

Foto:

ZWOLLE – Op zaterdagavond om ongeveer 22.00 uur kreeg de politie een melding van een woningoverval aan de Lijsterbessstraat.

Een man kwam thuis met de fiets en wilde deze fiets stallen in de gang van de woning. Terwijl hij daarmee bezig was, hoorde de man geklop op de deur en daarna kwam er een andere man de gang binnen. Deze man vroeg om geld. Hierna kreeg de bewoner een klap in het gezicht. De overvaller liep de woning in. Toen de bewoner om hulp begon te roepen, ging de overvaller er vandoor in de richting van de Goudsbloemstraat. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Signalement dader
Jongeman; blanke huidskleur, mogelijk iets getint; ca. 20-30 jaar; normaal postuur; ca. 1.70 lang; zwart haar en droeg beige baseballpetje; zwarte broek en donkere bovenkleding; Hij verplaatste zich vermoedelijk per fiets.

Politie zoekt getuigen
Heeft u rondom het genoemde tijdstip in de omgeving van de Lijsterbesstraat iet gezien of beschikt u over informatie die kan helpen om deze zaak op te lossen? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844.U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem,
tel. 0800-7000.

Camerabeelden
Woont u in de directe omgeving van de Lijsterbesstraat en beschikt u over beelden waarop een persoon met bovenstaand signalement te zien is? Neemt u dan ook contact op met de politie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen