Zwemloop in het Openluchtbad Zwolle

De start van de zwemloop
De start van de zwemloop
Foto: Terp3

Terp3 houdt zaterdag 7 mei, in samenwerking van het Openluchtbad, de vierde Zwolse zwemloop. Dat betekent een aantal baantjes zwemmen en daarna hardlopen rond het zwembad. Deelnemers kunnen individueel meedoen, maar ook in duo’s. Dus een zwemmer en een hardloper samen.

Het begint op 7 mei met twee afstanden voor de jeugd en daarna zijn de atleten van 16 jaar en ouder aan de beurt. Kinderen geboren in 2014 en eerder zwemmen honderd meter en rnnen daarna een kilometer. Kinderen van 2010 of eerder doen de dubbele afstand.

Her begint op 7 mei om 17.30 uur  met twee afstanden voor de jeugd (van 8 tot en met 15 jaar), daarna zijn de senioren (16+) aan de beurt. Voor kinderen van 8 jaar en ouder (geboren in 2014 of eerder) zijn de afstanden 100 m. zwemmen en 1 km. lopen. Voor de jeugd van 12 jaar en ouder (geboren in 2010 of eerder) zijn de afstanden 200 m. zwemmen en 2 km. lopen. De beide jeugdafstanden starten tegelijk. Om 18.15 uur kan iedereen van 16 jaar en ouder meedoen aan de zwemloop over 500 meter  zwemmen en 5 kilometer hardlopen.

Zoals elk evenement kan ook de organisatie van de zwemloop niet zonder vrijwilligers. De organisatie zoekt vooral nog vrijwilligers om baantjes te tellen en zwemtijden te noteren. Maar bijvoorbeeld ook om te helpen op het loopparcours en bij de finish. Wie wil meehelpen om de zwemloop tot een succes te maken? Meld je dan aan via i[email protected]

De zwemloop wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal trouwe partners. In de organisatie werken triathlonvereniging Triade, Terp 3 en de Vereniging Openluchtbad Zwolle samen om alles in goede banen te leiden. Dankzij de ondersteuning van Bureau CK, VSS Nederland, Lumen Hotel & Events, Sportspeciaalzaak Reuvers, Lopers Company Zwolle, Spar Zwolle en Sailfish kunnen we er weer een mooi evenement van maken.

Meer informatie en inschrijven (tot en met 3 mei) kan via www.terp3.nl/zwemloop

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen