Spoorzonegebied wordt nieuwe evenementenhotspot

Naast werken, wonen en recreëren, fungeert het Spoorzonegebied in Zwolle nu ook als locatie voor evenementen
Naast werken, wonen en recreëren, fungeert het Spoorzonegebied in Zwolle nu ook als locatie voor evenementen
Foto: Spoorzone Eventz
Naast werken, wonen en recreëren, fungeert het Spoorzonegebied in Zwolle nu ook als locatie voor evenementen. Dit nieuw stuk stad ontwikkelt zich tot een bruisende omgeving en is daarmee een ideale evenementenhotspot.
De timing kan niet beter voor Spoorzone Eventz, het platform dat klaar staat om de evenementen te ‘hosten’. De coronamaatregelen zijn geschrapt en evenementen kunnen weer in volle omvang en zonder restricties plaatsvinden. “Mensen snakken na twee jaar zonder festivals en bijeenkomsten naar ontmoeting en ontspanning. We staan daarom te popelen om voor opdrachtgevers aan de slag te gaan op deze historische, bijzondere plek in hartje Zwolle. Het Spoorzonegebied is uitermate geschikt voor particuliere, culturele en zakelijke events. Van bedrijfsfeest tot theatervoorstelling, en van bruiloft tot congres: wij maken er een unieke belevenis van”, aldus Chantal Jansen, eventmanager bij Spoorzone Eventz.

Industrieel en urban

Spoorzone Eventz kan in principe overal in het gebied voor opdrachtgevers aan de slag maar werkt nauw samen met drie locaties. Deze locaties zijn geen standaard feest- of vergaderruimtes. Ze kenmerken zich door een moderne en urban uitstraling. Zo is er Brainz, deze ruimte is ideaal voor een zakelijk evenement zoals een congres, seminar of lezing. De ruimte beschikt over twee inpandige glazen kassen die multi-inzetbaar zijn. Bijvoorbeeld als break out rooms. Bij Hanz een bar/brasserie met een groot terras. Deze locatie is vooral geschikt voor een klein zakelijk evenement, bedrijfsborrel of verjaardag. Perron 038 is de oude Stork-hal en heeft een typische industriële sfeer. Het is dé plek voor de innovatieve maakindustrie. Zo werken technici en studenten er vaak al nauw samen. Artistieke en culturele evenementen passen bijvoorbeeld goed op deze locatie.

Spoorzone Eventz

Spoorzone Eventz is een team van jonge, enthousiaste en flexibele Zwollenaren. Ze ondersteunen iedereen die een inhoudelijke activiteit of een event wil organiseren. Dit kan op de locatie van de opdrachtgever zelf zijn, ergens in de buitenlucht of op één van de locaties in het Spoorzonegebied. Dit gebied is volop in ontwikkeling en wordt het tweede centrum van Zwolle. Een moderne hub waar wonen, werken, leren en recreëren samen komen.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen