Soul Jazz R&B Night met crème de la crème musici, waaronder Denise Jannah en Marlène Waal

Foto: Bill Ross, Surned Entertainment

Soul Jazz R&B Night met crème de la crème musici, waaronder Denise Jannah & Marlène Waal, dat is op zaterdag 24 september te beleven in Wijkcentrum de Weijenbelt in Berkum. Zwolle staat bol van de soul, jazz en R&B. Organisator Bill Ross van Surned Entertainment nodigt namelijk grote namen uit de Nederlandse muziek uit.

Denise Jannah toerde de hele wereld over, stond zeven keer op North Sea Jazz, won twee Edisons en tekende bij Blue Note Records. De innemende contra-alt brengt bij deze avond wonderschone en hartverwarmende jazz.

Ook Marlène Waal tourde over de hele wereld met Miriam Makeba en treedt nu al jaren op met haar eigen band en zingt jazz en gospelmuziek. Dat een Surinaams liedje op het programma staat is wel duidelijk.

Freddy Gumbs is een van de bekendste en meest gerespecteerde kunstenaars van de Nederlandse Antillen. Met zijn natuurlijke uitstraling en vrolijke energie vermaakt hij velen in de Antillen, Suriname, Nederland, vele delen van Afrika en ook de VS. In Nederland vond Gumbs zijn plek als voice-over door zijn vertolking van ‘Sebastian de Krab’ in ‘De Kleine Zeemeermin’ en ‘Rafiki The Ape’ in ‘The Lion King’.

Saskia Dian is vooral bekend als de zingende trouwambtenaar. Maar daarnaast staat ze velen bij tijdens bijzondere momenten, zoals trouwceremonies, maar ook een recepties, borrels of afscheidsceremonies.

Huisband Thomas Zoetenlief begeleide zeer veel grootheden uit de Nederlandse Jazz scene. Samen met bassist Koos Wiltenburg en drummer Arno van Nieuwenhuizen – Metropole Orkest – staat er een stevige begeleiding op het podium.

Aanvang 20.00 uur, kaarten kosten twintig euro en zijn verkrijgbaar via de Weijenbelt of door telefonisch contact met 06-13747337/06-22762304.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen