H₂O Pro zorgt voor doorbraak in strijd tegen kalkaanslag

Nico Pleijsier met zijn unieke waterontharder.
Nico Pleijsier met zijn unieke waterontharder.
Foto:

Kalkaanslag is een ergernis voor veel mensen. Het bedrijf H₂O Pro uit Hasselt heeft met zijn compacte keramische waterontharder een unieke product in de strijd tegen kalkaanslag. In het aanbod van waterontharders blijkt dit een zeer welkom milieuvriendelijk alternatief.

Eigenaar Nico Pleijsier van H₂O Pro ontwikkelde een compact concept dat niet alleen optimaal is afgestemd op de waterkwaliteit in Nederland, maar ook op de mogelijkheden om te plaatsen. Er is geen afvoer en geen stroom nodig bij deze techniek, wat het een uniek concept maakt.

Mooie kristallen

H₂O Pro maakt handig gebruik van de neiging van kalk om aan elkaar te gaan hechten. Zo worden mooie kristallen gevormd, die niet aan andere oppervlaktes hechten en met het water mee de afvoer ingaan. „Dat betekent minder poetswerk, een langere levensduur van apparaten als wasmachine, vaatwasser en koffiezetapparaat, maar ook nog een hoger rendement”, legt Pleijsier uit.

Het mooie van de waterontharder van H₂O Pro is dat deze overal past: in elke meterkast of meterput. „De H₂O Pro large is voor huishoudens inzetbaar tot 40 liter water per minuut en dat is meer dan door een standaard watermeter wordt geleverd. Onze kleinste waterontharder is uitermate geschikt voor campers, caravans en boten.”

Wat zijn de kosten?

Wat kost dan een H₂O Pro waterontharder? „De large kost 675 euro en wordt voor 100 euro bij de mensen thuis geïnstalleerd. Het kostbare filterpatroon moet wel om de drie jaar worden vervangen, maar daar hebben we een all in service-abonnement voor van 6,95 euro per maand”, laat Pleijsier weten.

Meer informatie over de waterontharders van H₂O Pro zijn te vinden op de site www.h2opro.nl. Voor informatie kan worden gebeld met 085-1303991.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen