Bellfor: De expert voor hondenvoer dat is afgestemd op het soort hond

Foto: Marsapet GmbH - Bellfor

Advertorial – Voor een gezonde voeding is het niet voldoende om de maag van de hond te vullen. Het gaat er veeleer om de hond op een verteerbare manier van alle noodzakelijke voedingsstoffen te voorzien.

Dit is echter vaak niet het geval bij hondenvoer. De lage kwaliteit van de ingrediënten, het hoge tarwepercentage en de kunstmatige ingrediënten zorgen ervoor dat honden steeds meer last krijgen van intoleranties en voedselallergieën.

Hondenvoer van Bellfor

Wie gezondheidsproblemen wilt vermijden, moet in de toekomst eens goed naar hondenvoer kijken en de voorkeur geven aan producten van hoge kwaliteit. Een fabrikant die zijn klanten precies dat biedt wat de eigenaar van het familiebedrijf Bellfor biedt. Het team van het bedrijf zet zich al meer dan 30 jaar in voor de juiste voeding van honden en hecht veel belang aan hoogwaardige ingrediënten in de voedselkwaliteit en een zachte productie.

Bellfor wordt ondersteund bij de ontwikkeling van nieuwe producten door ervaren dierenartsen om te zorgen voor een optimale samenstelling van het voer ten behoeve van de honden.

Het juiste hondenvoer voor alle rassen

Een blik van het Bellfor assortiment laat zien dat het bedrijf de juiste producten heeft voor alle honden van jong tot oud. Als u uw viervoeter in de toekomst op een soort-geschikte manier wilt voeden, moet u geen problemen ondervinden.

Een kort overzicht van Bellfor voor hondenvoer-producten

  • Puppymelkpoeder en puppyvoer voor jonge honden
  • Verschillende soorten nat en droog voedsel
  • Lichte snacks en traktaties voor tussen de maaltijden door
  • voedingssupplementen voor de vacht, gewrichten of nieren
  • Hoogwaardige producten voor sportieve actieve honden
  • Zalven voor huidverzorging
  • Natuurlijke remedies tegen parasieten zoals wormen, mijten en teken

Hondenvoer op basis van insecten

De massale veehouderij is een van de grootste milieueffecten en levert een aanzienlijk bijdrage aan het broeikaseffect. Om deze reden was Bellfor een van de eerste fabrikanten in Europa die besloot om hondenvoer op basis van insecten aan te bieden.

De larven van de zwarte soldaatvlieg, die als bron van hoogwaardige eiwitten en vetten worden gebruikt, hebben weinig ruimte nodig, hebben nauwelijks water nodig en voeden zich met organisch bio-afval. Vergeleken met de rundveehouderij is hun energiebehoefte slechts 10 procent, waardoor ze de ideale keuze zijn voor de productie van duurzaam hondenvoer.

Maar insecten zijn niet alleen een milieuvriendelijk alternatief voor conventioneel vlees. Ze zijn ook zeer goed verteerbaar. Omdat ze tot nu toe vrijwel geen rol hebben gespeeld in hondenvoer, hebben ze ook vrijwel geen allergiepotentieel en zijn ze daarom perfect geschikt voor honden die geen klassieke eiwitbronnen zoals kip verdragen.

Bellfor staat voor kwaliteit

Bellfor wil zich bewust onderscheiden van andere fabrikanten. Om rekening te houden met de bijzondere eisen van de vertering van honden, wordt het hondenvoer van het bedrijf gekenmerkt door een bovengemiddeld vleesgehalte. Bovendien gebruikt Bellfor geen kunstmatige ingrediënten of tarwe, maar meer compatibele koolhydraatbronnen zoals aardappelen, groenten of rijst. Dit zorgt voor een optimale voedingstoevoer en de best mogelijke compatibiliteit van het voer.

bellfor

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden