Hardlopen voor vrouwen nog leuker

Alleen voor vrouwen, de PolarLive Women Only - Zwolle op 28 juni.
Alleen voor vrouwen, de PolarLive Women Only - Zwolle op 28 juni.
Foto: Polar

ZWOLLE – Meiden: Find the JOY of Running! Ben je op zoek naar manieren om lopen nog leuker te maken? Run2day helpt graag tijdens het #PolarLive Women Only Event op woensdag 28 juni.

Dit is een een informatieve loopavond voor recreatieve en beginnende loopsters die graag samen sporten. Spreek af met je vriendinnen, trek je loopschoenen aan en ontdek hoe samen lopen effectiever en vooral nog leuker wordt.

Tijdens de Polarlive is er een workshop door een voedingsdeskundige: lekker en gezond eten voor hardlopers. Ook is er een workshop door een Polar productspecialist: een persoonlijk trainingsprogramma, optische hartslagmeting en het delen van je loopervaringen voor nog meer looplezier. De Polar M200 producttest: tijdens een groepsloop van maximaal vijf kilometer, onder begeleiding van een Polar productspecialist, maak je kennis met het nieuwe Polar GPS sporthorloge met optische hartslagmeting.

Polar is Running Partner van de Urban Trail Series 2017. Tijdens het #PolarLive event worden starttickets verloot voor de Urban Trail Run in Zwolle op zondag 16 juli. Tijdens het #PolarLive event genieten de deelneemsters van extra voordelen bij de aanschaf van een Polar M200 en uiteraard ontvang een goed gevulde Polar goodie bag.
De toegang is gratis en de aanvang is om 19.00 uur bij Run2day aan de Vechtstraat in Zwolle. Inschrijven kan via: events.polar.com/event/nvZd9

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen