Matthijs Bastiaan en Esther Hamberg kiezen voor hoofdklasse bij Sparta Zwolle

Matthijs Bastiaans en Esther Hamberg
Foto: Sparta Zwolle

Met ingang van het nieuwe seizoen dragen Matthijs Bastiaan en Esther Hamberg het blauw-wit van Sparta Zwolle. De twee korfballers van KV DOS Kampen maken de overstap naar Zwolle, een bijzondere transfer!

Esther Hamberg speelt sinds haar 8e voor Dos Kampen en de laatste 5 seizoen in het eerste team. Samen met haar partner Matthijs Bastiaans. De 28-jarige korfbalster is ambitieus genoeg: “Ik wil de strijd voor een plek in het eerste team aangaan maar ik snap dat daar ook andere meiden voor gaan. Eerst maar eens acclimatiseren alhoewel ik Sparta in de afgelopen jaren natuurlijk al wel heb leren kennen doordat we vaak tegen elkaar hebben gespeeld.”

Matthijs Bastiaans staat met name door zijn vele doelpunten vaker in de spotlights dan zijn vriendin. Hij is enthousiast om een stap hogerop te maken: “Mijn doel is om het eerste te bereiken en komend seizoen mee te doen in de Hoofklasse. Ik wil graag kijken of ik mee kan met dit niveau. Ook zou het gaaf zijn wanneer we op het veld dit niveau kunnen halen. Daarnaast wil ik graag plezier hebben in de sport en het gezellig hebben bij Sparta!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden