Tabonon start introductiecursus kickboksen

Kikboksen wordt steeds populairder. Leer de basis bij Tabonon
Kikboksen wordt steeds populairder. Leer de basis bij Tabonon
Foto: Tabonon

De populariteit van kickboksen blijft groeien. Toch vinden veel mensen een eerste les erg spannend. Om de drempel te verlagen en kickboksen nog toegankelijker te maken, start Tabonon op 5 maart met de Introductiecursus kickboksen.

In de introductiecursus leren deelnemers in een kleine groep van maximaal zestien personen de basis van het kickboksen. Alle deelnemers hebben geen of erg weinig ervaring met de sport, waardoor iedereen hetzelfde niveau heeft en de lessen hier specifiek op aangepast zijn. Hierdoor maken de deelnemers op hun eigen tempo kennis met de sport, terwijl ze les krijgen van een professionele trainer. Door de kleine groep is er veel persoonlijke aandacht en ruimte voor het stellen van vragen aan de trainer.

Basis beheersen in vier lessen

De cursus bestaat uit vier lessen verspreid over twee weken. In de lessen worden de basisstoten- en trappen, het ophouden van stoot- en trapkussens, de regels en benamingen van de sport en sportspecifieke krachttraining behandeld. Na de vier lessen kennen de deelnemers de basis van de sport, waarna zij al de nodige kennis hebben als zij doorstromen naar de groepstrainingen.

Eerste cursus

Op dinsdag 5 maart start de eerste introductiecursus kickboksen bij Tabonon Oost aan de Floresstraat 2 in Zwolle. De lessen zijn 5, 7, 12 en 14 maart van 18:30 tot 19:30 uur. Deelname kost €75,-. Aanmelden kan via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen