Zwolle is vechtsportcentrum rijker; opening met wereldkampioen Remy Bonjasky

Drievoudig wereldkampioen kickboksen Remy Bonjaky
Drievoudig wereldkampioen kickboksen Remy Bonjaky
Foto: Vechtsportcentrumzwolle

Drievoudig wereldkampioen kickboksen Remy Bonjaky heeft vanmorgen met wethouder René de Heer het nieuwe vechtsportcentrum aan de Ceintuurbaan geopend.

Vechtsporter Ramjil Sarkez is de oprichter van het nieuwe vechtsportcentrum. Hij gaat zich vooral richten op (kick)boksen en MMA (Mixed Material Arts). MMA is in het kort te omschrijven als is een multidisciplinaire vechtsport die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende vechtkunsten (en vechtsporten) zoals worstelen (grappling), judo, karate, kungfu, kickboksen, thaiboksen, boksen en jiujitsu. Ramjil Sarkez zegt: ”Er worden kwaliteitslessen gegeven in boksen, kickboksen en mixed martial arts. Zowel recreanten als doorgewinterde sporters krijgen veelzijdige mogelijkheden, met onder meer het Open Gym voor vrij trainen. De trainingsniveaus variëren van beginners en gevorderden van alle leeftijden tot wedstrijdniveau. Er zijn ook lessen voor alleen dames en ook personal training is mogelijk.”

Iedereen met interesse voor een vechtsportervaring is van harte welkom. Meer nieuws en ontwikkelingen zijn te volgen via vechtsportcentrumzwolle.nl en facebook. Voor meer informatie even bellen: 06 40943468

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen