Zwemmers kijken reikhalzend uit naar het boek Hoe pak je water?

Het boek: Hoe pak je water?
Het boek: Hoe pak je water?
Foto: Sport-Active

Eigenlijk had het boek Hoe pak je water? van de auteurs Emily Brekelmans en Alexander Hulleman al op 1 augustus op de mat moeten liggen, maar het werd wat later. Zwemmers kijken reikhalzend uit naar het boek waarmee menig zwemmer de zwemskills wil verbeteren.

Het begon met een grappige opmerking tijdens een zwemtechniektrainingskamp: ‘We kunnen er wel een boek over schrijven’, Inmiddels is het werkelijkheid geworden voor de auteurs Emily Brekelmans en Alexander Hulleman. De boeken zijn gearriveerd.
In het boek nemen de beide auteurs de zwemmers mee in de magische wereld van het zwemmen. Ze geven een complete uitleg over zwemtechniek, keerpunten, open water zwemmen en kracht en corestability; oefeningen om zwemskills te verbeteren.

Zwem- en triathlonsport

Dit doen Brekelmans en Hulleman door tekst en duidelijke instructiefoto’s in het boek. Ook vertellen ze aan de hand van leuke, grappige anekdotes en verhalen over hun belevenissen in de zwem- en triathlonsport. ”Door dit boek ga je zeker harder zwemmen’’, zegt Alexander Hulleman stellig. ‘‘Of je gaat er in ieder geval meer van zwemmen houden’’, vult Emily Brekelmans hem aan.

Sport-Active

Hulleman en Brekelmans zijn eigenaren van Sport-Active Nederland. Alexander Hulleman was daarnaast tot 2014 actief in de zwemsport. Hij behoorde jarenlang tot de beste open water zwemmers van Nederland en werd in 2009 zelfs Europees Master Kampioen. Daarnaast bracht hij meerdere boeken uit, waaronder ‘Sotsji, nog aan toe’ waarin hij columns schreef tijdens de Olympische Winterspelen. Emlily Brekelmans is een fervent triatleet, nadat ze als zwemster is begonnen bij WZV Waalwijk. Daarnaast is ze gediplomeerd zwemtrainer van de KNZB.

Bestellen

Woensdag valt hij bij alle 500 mensen die het boek al hebben gereserveerd op de deurmat. Wie het boek wil hebben kan het bestellen via www.sport-active.nl/boekhoepakjewater.html
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen