HTC Beach Soccerteam naar 1/8e finale Euro Winnercup

Het team van HTC
Het team van HTC
Foto: HTC

ZWOLLE/NAZARÉ – Het Beach Soccerteam van HTC staat dit jaar, als regerend landskampioen, weer op de Euro Winnercup. Deze strijd wordt gehouden in het Portugese Nazaré en duurt nog tot 3 juni. De derde wedstrijd is gespeeld en het resultaat voor de Zwolse ploeg is twee zeges en één nederlaag. Het volgende duel is in de 1/8 finale tegen WFCZ uit Zezda.

Het eerste duel werd door de Zwolse meiden gespeeld tegen het Spaanse CFP Cáceres feminino. En het begon gelijk goed. In een felle en hardwedstrijd werd een 1-1 stand omgebogen tot een 3-1 overwinning met doelpunten van Marijke tip,  Céline van Velsen en Marianne ten Brinke. Daarna werd Nomme Kalju (uit Estland) in een zwaar bevochten duel aan de zegekar gebonden. Het werd 4-2 met twee doelpunten van Marije de Laat en Celine van Velsen en Marijke Tip.

Nederlaag

Het derde duel dat gisteren werd gespeeld ging verloren tegen verliezend finalist van 2017, Portsmouth. Deze ploeg was met 7-3 een maatje te groot voor de Zwolse vrouwen. De meiden weerden zich kranig en er werd hard gestreden, maar het mocht niet baten. Marianne ten Brinke (2) en Laika Boerrigter zorgden voor de Zwolse treffers.

1/8 finale

HTC speelt vandaag, als tweede uit de poule, tegen WFCZ uit Zezda in Rusland om 16.30 uur. De Russische vrouwen scoren veel, maar krijgen er ook veel tegen. Het kan dus een spannende strijd worden in de 1/8 finale.

Het duel is live to volgen

Zo zie je ze niet vaak: doelpunt HTC

https://www.facebook.com/BeachSoccerWorldwide/videos/1945825565448591/UzpfSTIyMjA5NTkwMTE0NzkyMDoxOTYzMDU5Mzg3MDUxNTU0/

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen