Mirella Zwanenburg maakt fietsbare paashaasroute

Mirella Zwanenburg is er klaar voor: de paashaasroute
Foto: Mirella Zwanenburg (Strava)

ZWOLLE – Wat Mirella Zwanenburg dit paasweekeinde gaat doen is wel duidelijk. Zij fietst de paashaasroute die ze zelf heeft uitgedacht rondom Zwolle. Het idee is dat meer fietsliefhebbers het ‘ros’ tevoorschijn halen om de route te fietsen.

Wie dus nog geen plannen heeft of nog een activiteit zoekt dit weekeinde ka het voorbeeld van Mirella Zwanenburg gaan volgen en de route fietsen. Met strava is de route vrij simpel om te zetten in te laden voor de navigatie van GPX of TCX, al naar gelang waar het navigatiesysteem op werkt. Gezien het tijdstip dat Mirella de route op Strava heeft gezet is het vermoedelijk nachtelijke arbeid geweest. Zelf heeft ze aangekondigd dat ze de route de komende (paas)dagen gaat fietsen.

Paashaasroute

De paashaasroute van Mirella leidt de fietsers vanuit Stadshagen via Holtenbroek en Aalanden naar Kranenburg. Dan gaat de route via Haerst, Genne en Streukel naar Hasselt. Vanuit Hasselt gaat het via de schitterende Hasselterdijk terug naar Zwolle. Daarna is het nog rondom Stadshagen terug naar het startpunt. Totale lengte van de rit is 39,6 kilometer lang.

 

Segmenten

Voor de liefhebbers zitten er ook nog een paar segementen in:

Theehuis – Hasselt 3,15 km 5 m -0,0%
Circuit du Frank Scheper 0,91 km 3 m -0,1%
Bergkloosterweg – Agnietenbergweg 1,68 km 7 m 0,0%
Agnietenbergweg 0,49 km 2 m -0,4%
Koeweidepad 0,38 km 2 m 0,3%
Gamma naar Hasselterweg sprint 0,16 km 2 m 0,1%
Laatste stukje Blaloweg 0,53 km 2 m -0,4%

 

Wie de paashaasroute wil downloaden kan kijken op het Strava-account van Mirella Zwanenberg

 

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden