Delen Wipstrik, Assendorp en Weezenlanden-Noord bijna onbereikbaar

Afgesloten wegen rondom Wezenlandenpark
Afgesloten wegen rondom Wezenlandenpark
Foto: Eigen foto

Het verkeer moet rondom het weekeinde van 15 september goed opletten. Het muzikale festijn De Vliegende Vrienden van Amstel live, in het Wezenlandenpark, zorgt er voor dat een aantal wegen wordt afgesloten. Sommige wijken zoals de Wipstrik, Assendorp en Weezenlanden-Noord

De verkeersmaatregelen behelsen van donderdag 13 september tot en met 16 september de Wethouder Alferinkweg en daarna worden ook de Luttenbergstraat en Hanekamp afsloten voor het verkeer. Ook de bushaltes worden buiten gebruik gesteld. De afsluiting van de wegen heeft ook consequenties voor de toegangswegen in Assendorp, Weezenlanden-Noord en de Wipstrik. Het hele gebied tussen het Kerkbrugje en de Leo Majorlaan en van de Wipstrikkerallee tot en met de Assendorperstraat krijgt te maken met verkeersmaatregelen.

40.000 bezoekers

De Vliegende Vrienden van Amstel Live verwachten een toestroom van zo’n 40.000 bezoekers. Een flink aantal kaarten zijn al uitverkocht. Er zijn optreden van onder meer Blof, Anouk, Chef’Special, Fedde le Grand en vele anderen. Het begint op zaterdag 15 september om 11.00 uur en duurt tot en met 23.00 uur.

Let op:

Wie de wijken Assendorp, Wipstrik en Weezenlanden-Noord in wil kan dat alleen met een speciale toegangspas

Wie overlast ondervindt kan mailen naar [email protected]

Bekijk de kaart goed

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen