Jongen in Zwolle ziekenhuis in geslagen door groep van tien personen

De politie is op zoek naar de dader(s)
Foto: politie Zwolle

Een groep van acht à tien personen heeft zaterdagavond een jongen in Zwolle zwaar mishandeld. Het slachtoffer kreeg meerdere klappen op zijn hoofd en moest in het ziekenhuis gehecht worden. De politie is op zoek naar de daders.

Op de Twistvlietbrug is zaterdagavond, omstreeks 22.15 uur een jongen bedreigd met een mes en geslagen. De verdachte(n) reden in een groep van minimaal acht á tien personen.  Allen reden in de richting van Holtenbroek en hadden kennelijk de gehele weg nodig om naast elkaar te fietsen.

Signalement verdachte:

De jongeman met het mes droeg een donker groene jas met bubbelvoering en capuchon, donkerkleurige trui/vest met capuchon. Zwarte broek met gaten op de knie. Sprak Nederlands, zwart gemillimeterd haar, licht getinte huidskleur, +- 1,75m lang, 15 á 17 jaar oud, normaal postuur. Het vlindermes viel op doordat het kleurrijk was.

Getuige:

Na het incident is het slachtoffer bijgestaan door een persoon die een doekje regelde voor het slachtoffer. Graag komt de politie in contact met deze persoon. De politie zoekt getuigen van deze mishandeling of met mensen die de groep heeft zien fietsen. Bellen kan met 0900-8844.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden