Inbreker aangehouden, zoeken naar eigenaresse paarse fiets

De paarse Batavus damesfiets
De paarse Batavus damesfiets
Foto: Politie Zwolle

ZWOLLE – De politie heeft vanmorgen een inbreker aangehouden. Hij reed op een vermoedelijk gestolen fiets. De politie zoekt de eigenaresse.

De politie kreeg vanmorgen een melding van inbraak en de verdachte was weggefietst. Van de melder kregen de agenten een goed signalement van de verdachte. Op straat vroegen de agenten aan een wijkbewoner of hij een man had zien fietsen die aan de beschrijving voldeed. En dat was het geval. Hij wees de politie in de fietsrichting van de verdachte. Na enig speurwerk werd de verdachte aangetroffen en aangehouden. Hij is ingesloten voor nader onderzoek.

Damesfiets

De verdachte verplaatste zich op een opvallende paarse damesfiets. De fiets is mogelijk daarvoor gestolen in Kampen of Zwolle. Op het spatbord van de fiets zit een sticker van Rein Veenendaal fietsen. Wie weet van wie de fiets is of de als de eigenaresse haar fiets herkent kan bellen met de politie 0900-8844 en vragen naar recherche Kampen. Het procesnummer is 2018328228. Meld dit nummer bij contact met de politie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen