RTV ZOo gaat met frisse moed verder als RTV Zwolle.FM

De studio van de vernieuwde omroep RTV Zwolle.fm aan het Dokterspad in Zwolle
De studio van de vernieuwde omroep RTV Zwolle.fm aan het Dokterspad in Zwolle
Foto: Google

ZWOLLE – RTV ZOo gaat per 19 oktober RTV Zwolle.FM heten. Een nieuwe naam, een fris en helder geluid in Zwolle.

Volgens de lokale omroep zijn er de afgelopen tijd veel stappen gezet om de omroep een nieuwe impuls te geven. Daarom is ook gekozen om verder te gaan onder de nieuwe naam en dan vooral met een professioneler elan. De professionalisering waaraan de afgelopen tijd hard is gewerkt wordt doorgezet om door te gaan met een stevige kern van mensen die met hart en ziel werken aan de lokale radio en tv. Mensen met hart voor Zwolle en haar omroep.

Er volgen de komende tijd meer stappen, zo zoekt RTV Zwolle.FM constant naar verbetering en dat gaat men realiseren met nieuwe frisse en eigentijdse programma’s, bijzondere Zwolse invalshoeken en vooral meer nieuws. RTV Zwolle.FM wil de ogen en oren zijn van de lokale samenleving waarbij een mix ontstaat van programma’s die recht doen aan de Zwolse samenleving. Nog meer aandacht voor de Zwollenaren, meer programma’s die mensen fijn vinden om te kijken; maar vooral aandacht voor wat er leeft in de Zwolse samenleving. Daarom bestaat de RTV Zwolle.FM uit medewerkers met een hart voor Zwolle en haar omroep.

Samenwerking

RTV Zwolle.FM werkt al enige tijd samen als streek-omroep met zes andere lokale omroepen in de regio rondom Zwolle. Dat zijn de lokale omroepen in Hattem, Elburg, Epe/Heerde, Raalte, Kampen, Olst-Wijhe. Daarmee wordt een steviger fundament gelegd om ook nieuws en programma’s te kunnen brengen uit een grote Zwolse regio. De licentie voor proefuitzendingen is er inmiddels. Momenteel wordt technisch onderzocht of het mogelijk is met de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart in een gezamenlijke uitzending te verzorgen vanuit de zeven verschillende locaties.

Op 19 oktober wordt het startsein gegeven voor een vernieuwde omroep.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen