Inschrijven voor wonen in een groene en duurzame leefomgeving in woonwijk de Tippe

Foto: Merkstrijders

Word onderdeel van een groene en zeer duurzame leefomgeving in Zwolle. Inschrijven voor woningen in de Tippe is nu mogelijk.

Op het terrein van De Tippe in Zwolle, worden 8 unieke nieuwbouwwoningen gebouwd, deel van het visionaire woonproject ‘Buitengewoon Zwolle’ met duurzaamheid als focus. Inmiddels is de online inschrijving en verkoop voor het project ‘Buitengewoon Zwolle’ gestart.

Onder de naam ‘Buitengewoon Zwolle’ komen er 4 twee-onder-een-kap schuurwoningen met een gemeenschappelijke tuin en 4 vrijstaande houten woningen aan het water. Samen met de toekomstige bewoners worden deze op maat gemaakte droomwoningen gerealiseerd, in teken van circulair bouwen, natuurinclusiviteit en energiezuinigheid.

Dit bouwproject betrekt bewoners actief bij het ontwerpproces. Het schetsontwerp vormt het startpunt waarbij bewoners samen met de architect een gezamenlijk ontwerptraject ingaan, waarbij zowel collectieve als individuele dimensies worden meegenomen.

Het bouwproject gaat verder dan alleen individuele woonruimten en draagt bij aan het floreren van een groene leefomgeving. Er worden gezamenlijke beslissingen genomen over het gemeenschappelijke groen en duurzame maatregelen. De toekomstige bewoners van de twee-onder-een-kap schuurwoningen dragen collectieve verantwoordelijkheid voor hun gemeenschappelijke tuin met een pluktuin, moestuin en kas. Zo ontstaat er een unieke sociale cohesie, wat bijdraagt aan duurzame impact als motor van het project.

De inschrijving voor de ‘Buitengewoon Zwolle’ is geopend. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website van het project. Meer informatie over de beschikbare woningen en voorwaarden is te vinden op de website www.buitengewoon-zwolle.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen