Man die vrouwen betastte in Opsporing Verzocht

De man waar de politie naar zoekt
De man waar de politie naar zoekt
Foto: Opsporing Verzocht

De politie is nog altijd op zoek naar een man die twee vrouwen heeft betast en zichzelf ook bevredigde. De naam van de man is bekend, alleen nog niet waar hij is. Het gaat om een man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De man reisde tijdens de incidenten in 2019 en 2021 tussen Zwolle en Zwartsluis. De man zou dit jaar nog gezien zijn in Zaltbommel, waar hij nu is weet de politie niet.

De man is uitgebreid gefilmd in de bus. Hij droeg onder meer een opvallend spijkerjack van de Zara. Daarover hoeft de politie geen informatie. Ook denkt de politie te weten hoe de man heet. Op de kleding van een slachtoffer is DNA van hem aangetroffen.

In 2021 is de verdachte door camera’s vastgelegd in een streekbus die van Zwartsluis naar Zwolle reed. Ook in 2019 zou diezelfde man daar in de omgeving hebben gereisd, maar het is de politie helaas niet gelukt hem te vinden.

Wie enig idee heeft waar de man recentelijk is geweest en/of waar hij op dit moment mogelijk verblijft, geef het door aan de politie via 0900-8844.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen