Just a date staat garant voor verrassende ontmoetingen op een ontspannen en natuurlijke manier

Just a date voor leuke activiteiten
Just a date voor leuke activiteiten
Foto: Pixabay

Wie in of na deze zomer toe is aan nieuwe ontmoetingen kan zich aanmelden voor de activiteiten van Just a date.  Het staat garant voor verrassende ontmoetingen op een ontspannen en natuurlijke manier!

Just a date is voor mensen die op zoek zijn naar een leuke date, een partner voor de rest van je leven, nieuwe vriendschappen of wil je graag dingen ondernemen met andere singles. De ontmoetingen zijn in kleine groepen. De groepsgrootte varieert per event, maar is voor reguliere events nooit meer dan 20 personen. ”We streven naar een gelijke verdeling man/vrouw en houden rekening met zowel leeftijd als werk-/denkniveau. We vinden het belangrijk dat je iedereen gesproken hebt en begeleiden je hierin met een rouleersysteem. Aan het einde van het event is er nog voldoende gelegenheid voor je om diegene(n) die je het meest aansprak(en) nog een keer te spreken”, zegt Event Manager / Regio Coördinator Noord Babeth Zwart.

Ze zegt ook: ”Bij onze events is altijd iemand aanwezig die jou persoonlijk ontvangt en wanneer nodig begeleidt. Dat kleine beetje drempelvrees dat je eventueel zou hebben, is dus echt niet nodig. En mocht je er tegenop zien een openbaar profiel te moeten aanmaken, dat hoeft bij ons niet. Het gaat bij Just a date om de fysieke ontmoeting. Want draait het niet juist om de échte chemie? Die allesbepalende glimlach, stem en manier van bewegen die digitaal niet waar te nemen zijn?”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen