Streek- en Foodmarkt Breecamp bruist weer op 3 september

Foto: Breecamp bruist

Na twee coronajaren kan de streek- en Foodmarkt Breecamp weer los. Zaterdag 3 september houdt buurttuin Hof van Breecamp weer de leukste streek- en foodmarkt van Zwolle: Breecamp Bruist op de Gorterstraat!

Er kan van 13:00 tot 19:00 weer lekker worden geshopt bij voornamelijk lokale ondernemers. Kleine ondernemers die elke dag weer veel liefde in hun handgemaakte producten stoppen en hart hebben voor hun bedrijf. Keramiek, breigoed, Zwols bier, sieraden, kinderkleding, leren items, messen, circulaire gemaakte meubels, koffie, kaas en nog veel meer.

Zwolle heeft veel toffe vakmensen. Uiteraard is Hof van Breecamp zelf ook vertegenwoordigd met een kraam. Hof van Breecamp is zoveel meer dan een buurttuin. Concerten, voedsel coöperatie, workshops. Voor de kinderen is er genoeg te doen. Een theatervoorstelling kijken, knutselen, enorme bellenblazen of een eigen amulet uit speksteen maken. Ze kunnen de hele middag onder de pannen zijn terwijl jij zelf lekker van de markt kunt genieten.

Wat is een streek/foodmarkt zonder food! De keuze is reuze, iets lekkers van de bbq, pannenkoeken of een bord met Thaise hapjes bij de diverse foodtrucks. Uiteraard is er ook goede muziek. De hele middag speelt een super leuke band af en aan bekende covers. Mee zingen mag!

Breecamp Bruist wordt mede mogelijk gemaakt door wijkstichting Stadshagen Totaal en Hervormd Weeshuis.
Meer informatie kun je vinden op onze facebookpagina Breecamp Bruist, Instagram: @hofvanbreecamp of op onze website hofvanbreecamp.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen