Tsunami aan deelscooters levert nu al ergernis op

Deelscooters ontsieren de Sassenpoort
Deelscooters ontsieren de Sassenpoort
Foto: Sassenpoort

Maar liefst driehonderd scooters van Felyx en Check rijden sinds woensdag door de stad en dat levert nu al ergernis op. Bij de Sassenpoort stonden vanmiddag maar liefst vijftien scooters geparkeerd.

Wie heeft bedacht dat dit een goed idee is? Een telefoontje naar de gemeente leerde ons dat dit ’toegestaan’ is, schrijft De Sassenpoort op facebook. De nieuwe deelscooters worden gewoon ‘gedumpt’. De Sassenpoort schrijft: Zolang mensen niet uit zichzelf bedenken dat het misschien toch niet zo cool is om die deelscooter bij de Sassenpoort te zetten, (omdat het de poort ontsiert, omdat het overlast geeft aan bezoekers en gebruikers van het pand, omdat onze audiotour (voor mensen met een visuele beperking) niet gebruikt kan worden als het daar vol deelscooters staat) zijn regels zo gek nog niet.

  • Bij dezen doen we een oproep aan felyx en Check om de Sassenpoort en het plein eromheen vrij te houden van deelscooters zodat de Sassenpoort een bron van historische schoonheid kan blijven, in plaats van een bron van ergernis. Gebruikers van de deelscooters: vind een andere plek om je scooter achter te laten.

Ook op andere plekken is de ergernis groot..

 

♦♦♦

  • Wil je niets missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Of blijf op de hoogte via Facebook of Twitter
  • Lokaal(pers)bericht of evenement insturen? Dat kan via [email protected]
  • Adverteren op Zwolle.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Zwolle Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Serge Klaassen via de telefoon: 06-36455297 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen