Update: Verkeershinder Ceintuurbaan in rijrichting A28 tot en met 16 maart in plaats van 18 maart

Werkzaamheden Ceintuurbaan ter hoogte van de Heinose tunnel
Werkzaamheden Ceintuurbaan ter hoogte van de Heinose tunnel
Foto: Google Maps

De Ceintuurbaan wordt tot en met 18 maart gewerkt ter hoogte van de Heinose tunnel. Hierdoor is  de Ceintuurbaan tussen de Oldeneelallee en de Kuyerhuislaan gedeeltelijk of helemaal afgesloten in de rijrichting A28. Echter de laatste drie dagen zijn ‘uitgesteld’.

Het gaat hierbij om afrondingswerkzaamheden van het project NoorderSpoort, waarbinnen het spoor is verbreed. Tijdens de afronding wordt de bouwweg opgeruimd en onder andere groen en asfalt aangebracht. De opruimwerkzaamheden duren tot en met 16 maart, telkens tussen 7.00 en 16.00 uur. Hiervoor is een van beide rijstroken richting de A28 afgesloten en is de maximum snelheid beperkt naar 50 kilometer per uur.

De asfalteringswerkzaamheden zijn gepland voor de avonden/nachten van 16 op 17 en van 17 op 18 maart, telkens tussen 19.00 en uiterlijk 06.00 uur. Dan zijn beide rijstroken richting de A28 afgesloten. Verkeer naar de Ceintuurbaan wordt omgeleid via Oldeneelallee – Marsweg – Leo Majorlaan, verkeer naar de A28 via Oldeneelallee – IJsselallee.

Update

Tot en met 18 maart zouden er werkzaamheden plaatsvinden ter hoogte van het spoor / Heinosetunnel. De werkzaamheden in de avonden en nachten van 16 op 17 en van 17 op 18 maart zijn nu echter uitgesteld, vanwege de extreem gestegen prijzen van gas en brandstof. De Ceintuurbaan is daarom alleen tot en met 16 maart overdag tussen de Oldeneelallee en de Kuyerhuislaan gedeeltelijk afgesloten in de rijrichting A28.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen