Nog een maand geduld: alle fietspaden Marslandenpad weer open na spoorvernieuwing Herfte

Het afgesloten deel Marslandenpad dat begin december weer open gaat
Het afgesloten deel Marslandenpad dat begin december weer open gaat
Foto: Redactie

Voor veel wandelaars en fietsers was het een bittere teleurstelling dat het dijkje in Herfte was afgesloten. Maar er is goed nieuws. Dit weekeinde al gaat het fietspad langs de Nieuwe Wetering open, maandag het fietspad naar de Marsweg en begin december ook het fietspad langs het spoor naar de N35.

Het Marslandenpad en Weteringpad waren geliefde wandel, hardloop en fietsroutes voor veel mensen. Maar sinds de uitbreiding van de sporen werd een deel van het Marslandenpad en het Weteringpad afgesloten en vernieuwd. Een deel van het Marslandenpad kon worden gebruikt om via ‘het dijkje’ toch nog terug naar de stad te komen. Maar ook die route bleek te zijn afgesloten, tot grote teleurstelling van veel wandelaars en hardlopers. Ook fietsers maakten graag gebruik van deze ‘escape’.

Maar er is goed nieuws. Dit weekeinde gaat het Weteringpad open en vanaf maandag ook het stuk Marslandenpad naar de Marsweg. Het laatste deel van het Marslandenpad gaat begin december open zodat dit ook weer gebruikt kan worden in de richting van de N35.

 

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen