Natuurfietstocht met PvdA-fractielid Herman Sieben langs IJsselcentrale naar uiterwaarden Zwarte Water

PvdA-woordvoerder Herman Sieben
Foto: PvdA Zwolle

Herman Sieben, woordvoerder natuur van de PvdA, fietst zondag 4 juli van de IJsselcentrale naar de uiterwaarden van het Zwarte Water. Wie mee wil fietsen kan zich aanmelden.

Sieben wil graag uitleg geven over de plannen die spelen rondom de IJssel en het Zwarte Water, daarom is voor de route gekozen. “De gemeente is van plan woningen te bouwen en recreatie
te ontwikkelen in de uiterwaarden van het Zwarte Water in Holtenbroek en op het terrein van de voormalige IJsselcentrale. Maar wat is de impact van deze plannen op de natuur, de biodiversiteit en de verkeersontwikkeling? En wat zal een toekomstige zeespiegelstijging voor impact hebben op woningbouw in de uiterwaarden?” Tijdens de natuurfietstocht staat Herman Sieben stil bij deze ontwikkelingen.

De natuurfietstocht op zondag 4 juli start om 10.00 uur bij de IJsselcentrale aan de Prof. Feldmannweg tegenover huisnummer 2 en duurt tot ongeveer 12.15 uur. Meefietsen is gratis. In verband met de weersvoorspellingen wel graag opgeven via een e-mail aan [email protected].

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen