JIJ, de nieuwe single van Marloes van Ommen

Marloes van Ommen komt vrijdag met haar nieuwe single JIJ
Foto: Marloes van Ommen

De Kampense Marloes van Ommen brengt op vrijdag 29 januari haar single JIJ uit. Laat jezelf echt zien. Vertrouw, wees niet bang en open je hart. Marloes bezingt de kracht en waarde daarvan.

JIJ gaat enerzijds over Marloes zelf. Na haar scheiding besloot Marloes als single mom voor haar eigen droom te gaan. Haar passie voor muziek. ‘‘Mijn levenslessen zijn uiteindelijk mijn kracht geworden! En vaak hoor ik dat veel vrouwen zich hierin herkennen.’’ En dat is precies waar Marloes haar muziek voor maakt. JIJ gaat aan de andere kant over jou, over wie zich er maar in wil herkennen. Durf je open te stellen. Dat vraagt vertrouwen, maar is het waard. JIJ verdient dat om gezien te worden.

Misschien ken je het wel, dat gevoel dat je een kans hebt laten lopen. Dat had Marloes in 2011. Deelname aan The Voice, veel optredens, maar ze koos uiteindelijk voor haar gezin. Ondanks dat ze er twee geweldige kids voor terug heeft gekregen, schoof ze haar eigen dromen aan de kant voor haar huwelijk. Op haar EP, die eind dit jaar helemaal klaar is, laat Marloes twee kanten van zichzelf zien. Ze vertelt haar verhaal in de wat serieuzere liedjes, en de energieke en vrije Marloes is te horen in de club songs. ‘‘Ik geloof dat mensen elkaar kunnen inspireren, en elkaar kunnen versterken door samen te werken!’’  Haar EP wordt gevuld sterk, dansbare liedjes ene kant, serieus, classy meer ballad liedjes andere kant. De single JIJ past aan de dansbare kant en is vanaf vrijdag te beluisteren.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden