Hilde Palland en Jan Nabers op lijst CDA voor Tweede Kamerverkiezingen

Hilde Palland en Jan Nabers
Foto: Doree Colenbrander

Hilde Palland uit Kampen en Jan Nabers uit Zwolle staan op de CDA-verkiezingslijst voor de Tweede Kamer. Palland staat op de twaalfde plek en Nabers is lijstduwer in Overijssel.

Nadat Sybrand Buma burgemeester van Leeuwarden werd in 2019, nam Hilde Palland uit Kampen tussentijds een plek in de CDA-fractie in de Tweede Kamer. Zwollenaar Jan Nabers staat als lijstduwer op plek 55 in Overijssel. Samen zorgen ze voor een krachtig signaal vanuit de regio Zwolle naar Den Haag.

Hilde Palland is zeer vereerd met haar twaalfde plek. “Het is een blijk van waardering en vertrouwen in mijn functioneren in een relatief korte periode als Tweede Kamerlid”, zegt Palland. “Ik ga graag door in Den Haag met mijn inzet voor familiebedrijven, een eerlijke economie en arbeidsmarkt, en met aandacht voor alles wat speelt in onze regio.”

Zwollenaar Jan Nabers is heel erg blij met de verkiesbare plaats van Hilde Palland op de kieslijst. “Het is prachtig dat onze regio met Hilde een vertegenwoordiger op een verkiesbare plaats heeft gekregen. Het is belangrijk dat onze mooie regio Zwolle in Den Haag vertegenwoordigd is en blijft. De lijnen zijn kort en dat is van grote meerwaarde”, zegt Nabers.

Om onze Zwolse ondersteuning kracht bij te zetten, heb ik me gemeld als lijstduwer en sta op plek 55 in Overijssel, zegt Jan Nabers: “Het is goed dat Hilde haar werk in de Tweede Kamer kan voortzetten. Maar daarvoor is de support uit Zwolle en regio onmisbaar. Daarom ondersteun ik haar van harte en hoop ik dat veel kiezers uit Zwolle op Hilde Palland zullen stemmen.”

De kandidatenlijst van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen wordt aangevoerd door huidig minister van Financiën en lijsttrekker Wopke Hoekstra, die samen met het ‘beste kamerlid van Nederland’ Pieter Omtzigt de campagne trekt.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden