Sigrid is boos: gastenboekje van de Bolle Minibieb gejat

Het gastenboekje Bolle minibieb is gestolen
Het gastenboekje Bolle minibieb is gestolen
Foto: de Bolle Minibieb

Sigrid Huisman, beheerder van de Bolle Minibieb is kwaad, boos, teleurgesteld en verdrietig tegelijk. Het gastenboekje, dat ze onlangs in de minibieb heeft gelegd is gestolen.

Sigrid Huisman: ”In het boekje werd al lekker geschreven en nu is het gejat. Dit is Iets wat mij ontzettend kwaad maakt omdat dit gewoon niet van jou is. Afgelopen maanden ging het goed met alles wat erin stond, maar nu is dat simpele leuke boekje ineens weg genomen. En waarom? Het is maar een boekje van twee euro.” Sigrid zegt tegen de dader: ”Het boekje is niet van jou. Het is bestemd voor de eerlijke bezoekers van de minibieb en van mij. Dank je wel dat je in één seconde mijn plezier en vertrouwen in de minibieb zó ineens even kan weg nemen. Ik heb alles op camera staan (don’t ask me why) dus de eerstvolgende keer dat ik deze personen zie, dan zal ik ze eens flink aanspreken.” Ze eindigt met: ”Heb lef en leg het boekje terug, dat zou ik erg graag willen.”

Minibieb op slot

Inmiddels veel lieve berichtjes gehad en al mensen gesproken die mij snappen. Het gaat niet zozeer om dat simpele boekje, maar het gaat om dat je iets bewust meeneemt dat niet van jou is. Maar goed, voorlopig geen gastenboekje en vanaf vandaag gaat helaas de minibieb op slot zodra het schemer is. Sorry! Dit nieuwe boek ligt vanaf nu in De Bolle Minibieb, klaar om opgehaald te worden door iemand die wél het principe van een minibieb snapt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen