Jacco Vonhof opent Uw Stadsboer in Diezerbrink

Uw Stadsboer opent vrijdag om 15.00 uur aan de Diezerbrink
Foto: Diezerbrink

Jacco Vonhof is inmiddels een bekende Nederlander. Als voorzitter van ondernemersorganisatie MKB-Nederland strijdt hij tijdens de coronacrisis voor Ondernemend Nederland. Vrijdag opent hij Uw Stadsboer aan de Diezerbrink.

De Diezerbrink begint steeds meer een nieuwe stek te worden voor ondernemers die naar de toekomst kijken. Na de revitalisering van de bestrating komen steeds meer ondernemers naar het winkelcentrum aan de Thomas a Kempisstraat en Vechtstraat.  Uw Stadsboer is zoals men zelf zegt: een boer midden in de stad met koeien op de Tippe en de uiterwaarden van de Schelle en Oldeneel. Daarvan komt melk en biologisch rundvlees van topkwaliteit. Men levert duurzame basisproducten ook aan huis. Uw Stadsboer combineert de winkel met een terras voor heerlijke verse koffie. Naast de eigen producten is er ook brood van een gave warme bakker.

Nieuw elan

De Stadsboer is de eerste nieuwe ondernemer die naar de Diezerbrink gaat en er volgen meer. Trek fietsen heeft ook al aangekondigd een pand te openen en ook het pand waar Qinn in zat is inmiddels al weer verhuurd. Welke ondernemer op deze prachtplek komt is nog een verrassing volgens de winkeliersorganisatie. Met het aantrekken van nieuwe ondernemers krijgt het winkelgebied een nieuw elan, daar waar van te voren op was gehoopt.

Trek fietsen zwolle
Trek Fietsen komt naar Zwolle

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen