Kind wordt vastgepakt door onbekende man, politie doet onderzoek

De politie zoekt getuigen
Foto: Politie

Een leerling van basisschool De Wilgenburg in de Aalanden is vrijdag door een onbekende man vastgepakt. Het meisje wist door veel weerstand te bieden de man af te schrikken. De politie roept getuigen op die iets hebben zien of gehoord zich te melden.

Vrijdagochtend 19 juni rond 10.50 uur is een leerling van basisschool De Wilgenburg aan de Waallaan door een onbekende man vastgepakt. De leerling schrok logischerwijs enorm en wist door veel weerstand te bieden de man die haar vastpakte af te schrikken. De man ging er daarna lopend vandoor vermoedelijk in de richting van het winkelcentrum De Dobbe.

Onderzoek

De leerling is in de school opgevangen en de politie doet nu onderzoek naar de identiteit van deze man. Verder doet de politie op de locatie van het voorval onderzoek. Ook zal er een buurtonderzoek worden gedaan waarbij mensen gevraagd wordt of ze iets hebben gezien of gehoord.

Op dit moment is niet duidelijk wat de intentie was van de man om dit te doen. Dat zal uit het onderzoek moeten blijken.

Iets gezien of gehoord?

Het kan zijn dat rond 10.50 uur, toen de leerling luid om hulp riep, mensen in omliggende woningen of voorbijgangers iets hebben gezien. Misschien hebben mensen in de omgeving van de school  (beveiligings)camera’s bij hun woning of bedrijf hangen waarop de man te zien is. Dat horen we dan natuurlijk heel graag want dit kan ons helpen met het identificeren van deze man.

Informatie? Help de politie

Wie beschikt over camerabeelden of heeft  informatie die de politie bij het onderzoek kan helpen? Neem dan contact op met de politie. Dit kan via het tip-formulier. U kunt daarmee ook beelden uploaden. Of een E-mail  sturen of bellen met telefoonnummer 0900-8844 t.a.v. team DR IJsselland.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden