#showyourtalent: Travers Oost gaat op zoek naar het grootste talent van de Diezerpoort en Wipstrik

Wie heeft het meeste talent in de wijken Wipstrik en Diezerpoort?
Wie heeft het meeste talent in de wijken Wipstrik en Diezerpoort?
Foto: Travers Welzijn Oost

Travers Oost zoekt grootste talent van Zwolle-Oost! Maak jij de lekkerste pannenkoeken? Ben jij een ster in de bal hooghouden? Of kun jij rappen als de beste? Geef je dan op voor de talentenjacht van Travers Welzijn Zwolle-Oost!

De talentenjacht is voor alle bewoners uit Diezerpoort en de Wipstrik. Doe je mee? Dan wordt jouw talent gefilmd! “Om de acts met iedereen te kunnen delen, komen we de talenten filmen. Op de stoep of in de deuropening: we houden rekening met 1,5 meter afstand”, vertelt Marloes Markslag, opbouwwerker bij Travers Welzijn. ”We zijn op zoek naar grote, kleine, leuke en gekke talenten van jong en oud. Heb jij een talent dat je wilt laten zien? Deelnemers krijgen een mooie medaille en er zijn ook nog eens prijzen te verdienen voor de winnaars.”

Verbinding

In deze tijd is verbinding heel belangrijk. “Dat merkten we al met de bingo die wij hier in Zwolle-Oost in diverse straten hebben gehouden”, vertelt Marloes. “Mensen vinden het leuk dat er iets te doen is in hun straat.”

Meedoen?

Geef je dan op voor 12 juni via www.traverswelzijn.nl/talentenjacht. De organisatie neemt contact met je op om jouw act te komen filmen. Daarna beoordeelt de jury, inwoners van Zwolle-Oost, de talenten. De winnaars worden 26 juni bekend gemaakt.

Meer informatie? Volg traverswelzijnzwolleoost dan op Facebook of Instagram. Daar vind je straks ook de video’s van de talenten.

 

Op zoek naar talent in Zwolle-Oost!

Talentenjacht voor Zwolle-Oost! Bekijk hier de promo voor onze talentenjacht in Zwolle-Oost. We zijn op zoek naar grote, kleine, leuke en gekke talenten van jong en oud. Heb jij een talent dat je wilt laten zien?Je kan je opgeven via www.traverswelzijn.nl/talentenjacht. Via deze link kun je een datum inplannen waarop wij bij jouw voordeur je talent komen filmen! Deelnemers krijgen een mooie medaille en er zijn ook nog eens prijzen te verdienen voor de winnaars die worden gekozen door onze jury. Show your talent, wij hebben er zin in!

Geplaatst door Travers Welzijn Zwolle Oost op Donderdag 7 mei 2020

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen